0

Poes bijt

Als je kat liefdevol zachtjes bijt en je hem dat wilt afleren, kun je hem voorzichtig terugduwen. Dit is oncomfortabel voor de kat, dus zal hij stoppen met bijten. Ik heb een boerderij poes gehad. Mijn kat van 4 maanden oud bijt steeds onze kitten van 7 weken en hij trappelt ook hierbij wat kan ik hieraan doen? Er zijn verschillende manieren om erachter te komen of je kat/ poes zich gelukkig, relaxed of juist gespannen voelt. Als je er niet bij bent doen ze het waarschijnlijk ook, maar ik heb het advies gekregen als ik er bij en kat bijt weer in keel om ze uit elkaar te halen. Is mijn kat of poes gelukkig? Je kat heeft zijn eigen manier om aan je te vertellen wanneer hij gelukkig. Dit doet hij in kattentaal. Maar wanneer je hem wil aaien of oppakken bijt hij. Heeft het misschien iets te maken met dat hij weinig heeft kunnen leren van zijn mama- poes? Op een gegeven moment krijgt de poes weeën en persweeën. Zorg dat je rustig bij de poes zit, en dat je goed gewassen en gedesinfekteerde handen hebt.

poes bijt

gedrag en opvoeding

Misschien is het verstandig om te informeren bij een shiseido dierenarts wat het beste.

poes bijt

gedrag. Op het moment dat hij je benen grijpt, kun je hem natspuiten met een plantenspuit. Bij voorkeur dat hij niet in de gaten heeft dat jij dit doet. Corry, 10:08 #1 Mijn kat van 4 maanden oud bijt steeds onze kitten van 7 weken en hij trappelt ook hierbij wat kan ik hieraan doen? De kitten geeft als het erg heftig is een schreeuw maar daar reageert de oudere kat niet op hij gaat gewoon door het is een kater 4 maanden en een poesje heeft dit ermee te maken? Reactie infoteur, wat de reden is van het bijten is moeilijk te zeggen. Hoe gedraagt de kater zich normaal? Doet hij dat bijten vaker? Is het mogelijk om de kater van de kittens te scheiden? Misschien komt het omdat de kater zelf ook nog erg jong.

Kattengedrag: wat te doen als je kat bijt, dier en Natuur

Signalen van gelukkige katten

Als natspuiten niet helpt, maak dan een hard geluid als hij je been grijpt. Speel veel met hem en beloon het goede gedrag. Nina de Graaf, 21:14 #2. Wij hebben twee ragdoll kittens netelroos van 5 maanden oud. Het zijn twee katers, broertjes! Ze zijn over het algemeen heel erg lief. Echter is het zo dat ze, vind ik, vreemd gedrag vertonen. Sid grijpt ons regelmatig in onze blote voeten en diesel zet zijn nagels goji wel eens in onze benen om vervolgens hierin te bijten vooral als we lopen. Ik heb best wel vaak kittens gehad maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. Ze krijgen voldoende te eten, ze hebben genoeg speelgoed en krabpalen en hebben ook elkaar als wij aan het werk zijn. Wat kan ik hieraan doen? Het lijkt me niet normaal kitten gedrag.

Zijn er mensen die dit herkennen en die weten hoe dit op te lossen ik wil het graag weten. Veerle, 14:06 #3, ik heb een kat van ongeveer een jaar oud. Hij zit binnen omdat we op een gevaarlijke weg wonen. Nu heeft hij de laatste tijd ineens dat hij vanuit het niets in mijn been bijt. Hij doet dit alleen bij mij en niet bij mijn man. Ik weet echt niet hoe ik hem dit kan afleren. Normaal is hij altijd heel lief en hij komt vaak bij mij zitten en slapen en gewoon knuffelen. Hem natspuiten heeft geen zin want onze kat is verzot op water. Hij kruipt zelf onder de kraan en speelt met het water. Kunnen jullie mij een tip geven. Reactie infoteur, dit gedrag kan meerdere oorzaken hebben, bijvoorbeeld een niet goede socialiseringsperiode, verveling of hij ziet buiten andere katten die hij weg wil jagen.

Ze is naar andere katten en kinderen erg dominant. Gelukkig heb ik die niet maar ik begrijp niet waarom ik eerst vooruitgang boekte en ze nu zo onvoorspelbaar. Ze is 7,5 jaar. René de jong, 20:36 #4. Wij hebben voor onze kat, een hele rustige Brit, een kameraadje erbij gekocht, dachten. De bijgekochte kat is een gewone huis, tuin en keuken kat dus een Europees korthaar. Deze heeft een heel vervelende eigenschap nl, om de haverklap bijt hij de Brit in zijn rug, poten of waar dan ook. Deze schreeuwt dan ook regelmatig. Nb het zijn allebei gecastreerde katers de Brit is inmiddels 11 jaar en de europese korthaar. Wat we ook doen, straffen of laten schrikken we krijgen het hem niet afgeleerd. Hij zit dan ook regelmatig, als straf, op de gang.

Poes bijt kitten constant in de keel - kattenforum de kattensite

Sinds gisterenavond valt ze me letterlijk in de rug aan als ik op bed lig. Van achter hard krabben op mn rug en bijten in mn hoofd. Net lag ik op mn bed een lamp te maken en greep ze mijn been tot bloedens toe. Net gedoucht zit ik op de bank en zit ze rustig op de armleuning waarna soon ze zomaar ineens hard in mijn arm bijt. Ik gaf haar op benoemde momenten geen aandacht omdat ik met iets anders bezig was. Ze kan naar buiten heeft een schone bak en eten gehad en schoon water. Ze is 1 x eerder geplaatst bij een vrouw die haar terug bracht na een maand om dezelfde reden. Zij was echt bang geworden van de onvoorspelbaarheid en de felheid van de aanvallen. Ze is door haar eerste baasje naar het asiel gebracht omdat ze niet met kinderen om kon gaan. Dat bleek toen ze een baby kregen. poes bijt

Nadat we haar kregen bleek ze zwanger te zijn, en nu hebben we een nestje van 7 kittens erbij (ze zijn nu 4 dagen oud). Vaak bedelt ze om aangehaald te worden, en gaat daarbij op de grond liggen. Maar als je haar dan aait, dan krabt of bijt ze je tot bloedens toe. Uit zichzelf geeft ze je meer kopjes dan er in een servies passen, maar als je haar aanraakt. Joanne, 09:57 #5, hallo. Ik heb meerdere vragen gezien die lijken op de mijne maar met het advies daarbij kan ik weinig. Ik heb deze poes sinds 3,5 week in huis uit het asiel. Daar is ze volledig nagekeken en gesteriliseerd. Lichamelijk is er dus niks mis. Ze stond daar bekend als dominant limburg naar de katten en verzorgers daar. Ze was altijd wel wat ruw maar ik kon voorspellen wanneer ze genoeg had en zou gaan bijten of krabben. Dit werd steeds milder en ze werd steeds liever.

Kattengedrag: wat te doen als je kat bijt, dier en Natuur

Patty, 10:26 #8, ik scarpe heb een vraagje over mijn 2 katers van 14 weken oud. Bij hun moeder mogen ze niet meer drinken, maar het rare is ik heb een hond van 16 jaar oud, als ik midden in de nacht wakker word hoor ik ze knorren en onder de buik van mijn hond lurken ik vind dat toch raar. Wie kan mij daar antwoord op geven? Alvast bedankt grt Patty. Jennifer, 10:53 #7, beste lezers, mijn kater Lucky is nu ongeveer 1 jaar oud. In het begin was ie altijd al speels en agressief en vol energie maar de laatste tijd word ik gewoon aangevallen tot bloedens aan toe. Ik straf hem met de plantenspuit of pak hem in z'n nekvel zoals z'n moeder zou doen maar het houdt niet. Ik heb kattenkruid geprobeerd maak speeltjes voor hem etc maar niks helpt. Lucky is overdag meestal alleen en heb ook een speciaal kattenspel voor hem gekocht maar niks helpt hij blijft agressief en mij aanvallen zelfs als ik gewoon op de bank lig. Groetjes Jennifer, john, 13:18 #6. Ik heb een poes van ongeveer én jaar oud.

poes bijt

Geen of weinig resultaat! Vier weken geleden was Mimi aan het spelen en plotseling beet ze in het onderste been van mijn vrouw, flinke en diepe beten, daar mijn vrouw zwaar reuma heeft, heeft mij vrouw een tetanus injectie moeten krijgen in opdracht van de specialist. Wij zijn zeer gehecht aan onze poes Mimi, maar deze aanvallen uit het niets kunnen wij niet verklaren, maar wij zouden graag dit negatieve gedrag van onze poes willen afleren. Wij willen haar, zo nodig, genezen. Hoe doen wij dat? Galeno, reactie infoteur, een kat geeft vaak een signaal als hij vervolgopleiding op het punt staat om aan te vallen. Wij mensen zien dit signaal niet altijd. Probeer er eens op te letten. Een kat die op het punt staat aan te vallen doet zijn oren naar achteren en heeft grote ogen. Misschien is huidzorg er een andere factor die dit gedrag uitlokt. Ook kan het zijn dat de kat het als spelen ziet.

Je kat afleren te bijten en te krabben - wikihow

Dave, 01:14 #11, leuk artikel en duidelijk, alleen de nadruk op niet Straffen vind ikzelf niet terecht. Ik heb een boerderij poes gehad, die weliswaar helemaal verliefd leek op mij, en begreep ze heel goed nefertiti als ik op strenge toon 'nee' en met mijn vinger naar haar wees dat het niet goed was. Poeslief kwam ze naar me toe om bijwerkingen sorry te zeggen en ze deed het ook daadwerkelijk niet meer. Sterker nog: ze keek mij aan als ze de intentie had om dat verkeerde gedrag te vertonen en als ik dan een frons trok was t al duidelijk voor Mickey, de huppelende schildpadpoes in het hooi op de zolder ze is er niet meer. Yvonne, 19:56 #10, mijn dochter heeft een kitten, ik denk dat hij nu een week of. Iemand had deze gevonden was toen volgens mij een week of 5. Gaat allemaal goed, alleen als je hem een snoepstokje geeft of iets lekkers dan wordt het net een wild katje. Wat kun je dan het beste doen, hij is dan zeer agressief. Salvatore galeno, 18:33 #9, hallo, wij hebben een poesje van 9 maanden (opgehaald toen deze 8 weken oud was bij een privé adres). Mimi is heel lief, maar Mimi heeft een nare gewoonte om uit het niets en zonder aanleiding mijn vrouw aan te vallen met krabben en bijten. Ze begint met staren naar mijn vrouw en dan plotseling aan te vallen. Op aanraden van de dierenarts hebben we een kat therapeut raad gevraagd.

Poes bijt
Rated 4/5 based on 560 reviews
SHARE

poes bijt Lyfybor, Sun, April, 29, 2018

Natuurlijk hebben ze ook wel eens verschil van mening maar echte ruzies hebben ze nog niet gehad. Boos op elkaar zijn ze heus wel eens. Eén keer hebben de meiden niks tegen elkaar gezegd, ze waren boos op elkaar. Precies vier uur hebben ze dat volgehouden toen lagen ze weer tongzoenend en neukend op bed, allebei met tranen in hun ogen van de spijt die ze hadden. De studies van de drie zijn afgerond.

poes bijt Xopunag, Sun, April, 29, 2018

Een grote sprong in de tijd, ruim drie jaar verder. Er is veel gebeurd in de tussentijd. De relatie tussen ons drietal blijft goed.

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: